2015.09. Finderup militære øvelsesterræn

 

v./ Søren Veje, Østparken 81, 6840 Oksbøl. Tel. +45 2577 3327 Mail: post@vejes.dk

Kort sagt, har du modet og lysten til at køre i terræn, uanset hvilket niveau du er nået til, vil du blive udfordret. Alle kan se frem til en kæmpe oplevelse, med grin, sved og billige kommentarer fra de medkørende. Ikke mindst når vi om aftenen sidder ved lejrbålet og hygger.

Alle vil blive konfronteret med grænserne for hvad man kan. Flere vil går over denne grænse og vokse fra ”drenge til mænd”, når kampen mod terrænet er endt med en sejr.

Kom ud af komfortzone og få en uforglemmelig dag.

 

Hvor svært det skal være, bestemmer du helt selv.

 

Vejes.dk har alle aftaler på plads. Såvel om terræn som overnatning og forplejning, men dog ikke med VejrGuderne. De var ikke hjemme, da vi kom forbi for at lave billeder.

 

Apropos overnatning. Det foregår i disse herlige sheltere ved Mønsted skole.

Hvis det ligner "a pice of cake" for dig, må det være Sandkage!

 

Altså, der er spor med "kvalitetssand", hvor du skal være eller forsøge at være, en mester i at køre i bløde sandkorn, som smutter rundt melle knopperne på dine dæk.

Andre steder skal du krølle dig sammen for at snige dig igennem og følge et spor gennem tæt underskov. Flere steder er mindre sletter med krøllede overflader, som æggebakker, kuperet og rulflet overfalde, fyldt med huller.

Hvor dybt er hullet, som p.t. er dækket af vand? Det er der er flere måder at finde ud af det på. Den nemmeste er at køre din knallert igennem! Hvis knopperne kan nå bundet, kan du sikkert gøre igennem........ hvis bunden ikke er alt for blød til at bære!

Til pladsen hører også en større hytte, men desværre ingen borde. Man skal selv ha en stol med, hvis man ikke vil nøjes med en plads i græsset, eller på stenene ved bålpladsen.

Er du overbevist om du bare skal med til Finderup militære øvelsesplads, er det med at finde om til tilmeldingsblanketten. Brug dette link

Alle i UddanelsesTeam Vejes.dk glæder sig til at være sammen med dig.

 

 

 

 

 

 

Søren Veje's hjemmeside.

Søren Veje, Østparken 81, 6840 Oksbøl.

Tel +45 2577 3327 Mail: Post@vejes.dk

 

 

Finderup militære øvelsesområde

Danmarks måske bedste terræn til endourokørsel

 

Kunne du tænke dig at køre en tur i dette skønne område? Altså ikke kun på vejene, som er belagt med stabilgrus........ eller ingenting, men køre hvor du bare følger din lyst til at køre rundt på må og få? Gennem lyng, over knolde på græsmarker, gennem skov og krat, bakke op og bakke ned?

 

Alt er tilladt - undtagen af køre galt og slå sig selv (eller sin cykel) mere eller mindre til plukfisk. Det tillader Vejes.dk nemlig ikke! Det er farligt, og det kan tage alt for lang tid at blive frisk igen. Eller det kan være en bekostelig affære, og en lang ventetid, hvis cyklen bliver "alvorlig såret".

 

Vejes.dk har lejet Finderup militære øvelsesterræn den 5. september og inviterer i alt 20 til at være med til at køre bakkerne flade, tømme vandhullerne eller pløje græsarealerne! Vil du være én af de 20?

Hvis du vil, er det nu du skal læse mere og kan tilmelde dig her

 

Se videre og få et indtryk af, hvad der venter dig, hvis du vælger at bruge lørdag 5. september til at være sammen med Søren og de andre fra UddannelsesTeam Vejes.dk

 

Vejes.dk lover dig, at uaset hvilket niveau i terrænkørsel du befinder dig på, kan du få "hår til din skaldede isse, eller til din kam". Deltagerne bliver delt ind i hold, således man kommer på et hold der tilpasses det niveau man befinder sig på i forhold til at køre udenfor asfaltens sikre underlag.

Overalt i det område hvor du må bevæge dig rundt hele dagen den 5. (hvis du er tilmeldt og har betalt *s* ) findes der spor af varierende sværhedsgrad. Du kan få fast underlag i form af hårdt tilkørte grus- og jordveje. Er du mere til mudder og sand, kører du til de områder hvor sådanne forhold dækkes af "garantien" om mudder og sand til dine knoppede dæk. Vil du finde din egen vej, bane et spor gennem området, så er det det du gør!

Er du mere til terræn hvor dine tekniske evner udfordres, er der mulighed for at køre gennem terrænbaner med alt hvad du kan ønske dig af forhold, hvor du hele tiden - og igen, skal skifte teknik for at komme videre. Steder hvor du skal vælge om du vil køre i dybt vand eller snige dig gennem skoven ved siden af hullet. Du skal bestemme om du vil køre på den stejle eller knap så stejle skrænt. Om du vil følge sporet med sand eller hellere vil vælge de løse sten? Andre steder vil du være i tvivl om du skal forsøge at komme videre via rabattens høje græs men knap så stejle skrænt eller give gas og forcere det 24 gr. stejle spor direkte som det ligger der lige foran dig?